Vaktechnische bijspijkersessie

Kennis is macht, dat weten we allemaal. Als risicomanager en assurantieadviseur wil je dat jouw kennis altijd up-to-date is. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende kennis in huis hebt, zodat jij jouw klanten optimaal kan adviseren? 

Omdat er altijd onderwerpen zijn die niet elke dag in jouw praktijk voorkomen, is het belangrijk je de mogelijkheid te bieden om in een paar uurtjes de belangrijkste kennis van een onderwerp op te kunnen doen. Bijspijkersessies noemen wij dit. Even jouw kennis een update geven, zodat je weer door kan met jouw adviespraktijk. 

Deze sessies zullen regelmatig worden gegeven, vaak in samenwerking met andere partijen zoals verzekeraars en specialisten op het gebied van een bepaald onderwerp. 

Op de evenementenkalender kun je zien wanneer er weer een sessie zal plaatsvinden en welke onderwerpen er op korte termijn worden behandeld.

Tijdsinvestering: 3 uur (lunchsessie)
Kosten: € 195,- excl. Btw (incl. lunchkosten)

Sparringsessie ‘Werk aan jouw bedrijf’

Dag in dag uit ben je hard aan het werk binnen jouw bedrijf of binnen het bedrijf waar je in dienst bent. Maar werk je ook wel eens áán het bedrijf?
Het is prettig is om in een relatief kleine groep (max. 10 deelnemers) te sparren en te brainstormen over zaken die binnen een kantoor van belang zijn en ook over zaken die om ons heen in rap tempo veranderen en waar we op moeten anticiperen.

Een aantal voorbeelden van dergelijke sessies zijn:

– New Business: hoe kom je aan nieuwe klanten en hoe maak je van jouw goede klanten een ambassadeur?
– Beloningsbeleid: wat zijn de mogelijkheden en welke beloning past het best bij jouw diensten?
– Plan van aanpak: hoe maak je een plan van aanpak waarmee je jouw kantoor toekomstbestendig maakt?
– Het Nieuwe Verzekeren: aan de slag met de vijf kernwaarden van ‘Het Nieuwe Verzekeren’.

Vind je het interessesant om met een aantal gelijkgestemden te sparren en te leren van anderen over uiteenlopende onderwerpen? Barbara Stoopman zal de sessies begeleiden en voor sommige sessies zullen externe specialisten gevraagd worden om een bijdrage te leveren. 

Tijdsinvestering: 3 uur (lunchsessie)
Kosten: € 195,- excl. Btw (incl. lunchkosten)

Masterclasses

Wil je diepgang vinden in onderwerpen als risicomanagement en ‘Het Nieuwe Verzekeren’? Dan is een masterclass van een dag precies wat je zoekt. Tijdens deze masterclasses neemt Barbara Stoopman je mee in haar kennis en ervaring als Register Risicomanager en auteur van het boek ‘Het Nieuwe Verzekeren’.

Masterclass Risicomanagement in de praktijk
Hoe kun je je klanten adviseren over risico’s en risicobeperkende maatregelen zonder direct een verzekering te hoeven verkopen?
Barbara zal jou leren hoe je als adviseur de brug legt tussen risicomanagement en assurantieadvies en hoe jij dit het beste in de praktijk kan brengen. 

Masterclass ‘Het Nieuwe Verzekeren’
Tijdens deze dag laat Barbara je kennis maken met haar visie op de toekomst van de adviseur en zal zij jou aan de hand van de vijf kernwaarden van ‘Het Nieuwe Verzekeren’ handvatten geven om zelf aan de slag te gaan binnen jouw adviespraktijk. Wat kan en wil je veranderen en hoe pak je dit aan? Waar begin je en wanneer ben je tevreden?
Kortom, een zeer praktische en nuttige dag voor elke adviseur die graag aan zijn of haar toekomst werkt.  

Tijdsinvestering: 7 uur
Kosten: € 395,= excl. btw (inclusief lesmateriaal en lunchkosten)

Consultancy 

Loop je binnen je bedrijf aan tegen zaken die je graag zou willen veranderen? Of heb je de masterclass of een sparringsessie gevolgd en wil je 1 op 1 met Barbara hier op doorpakken? Dat kan! Door middel van consultancy helpt Barbara je graag verder. Ze kan je helpen bepaalde beslissingen makkelijker te nemen en jou je leren je eigen nieuwe koers te varen.
Wil je bijvoorbeeld graag risicomanagement implementeren, of weet je niet waar je moet beginnen bij het invoeren van een strakke planning voor relatieonderhoud? Neem contact op via info@hetnieuweverzekeren.eu voor meer informatie. 

Consultancy wordt aangeboden op basis van maatwerk. Vertel waar je naar op zoek bent en je krijgt een voorstel op maat.