Dé waardevolle training voor adviseurs die meer willen halen uit een AOV – adviestraject

Deze masterclass voor adviseurs is een waardevolle training voor wie meer toegevoegde waarde wil leveren aan zijn klant tijdens het AOV – adviestraject. Deelnemers krijgen veel nuttige tips om in de praktijk een adequate analyse, een bondig advies en klantgerichte nazorg te kunnen leveren.

Herken je dit?

Ik weet soms niet waar ik beginnen moet

Een traject is complex en de ondernemer denkt het soms beter te weten dan de jij, waar start je met een gedegen & kundig adviestraject. Waar moet je allemaal op letten?

Ik voel bezwaren bij mijn klant en weet deze niet weg te nemen

Jouw klant uit zijn bezwaren over het nut van jouw advies en werkzaamheden. Je vindt het lastig de klant te overtuigen. Hoe ga je hier mee om en hoe kan jij bij jouw klant deze bezwaren verminderen of zelfs in zijn geheel weghalen?

Je weet niet goed wat je kan rekenen voor jouw diensten

Na het ingaan van het provisieverbod is het normaal geworden dat je voor jouw werkzaamheden een factuur stuurt, maar wat ga jij in rekening brengen? Wat rekenen jouw collega – adviseurs?

Je wil ervoor zorgen dat jouw adviesrapport er representatief uitziet maar ook juridisch ook op orde is

We moeten wettelijk aan verschillende eisen voldoen en onze documenten moeten juridisch kloppen, maar je wilt ook niet dat jouw klant overvallen wordt met veel lastige & technische teksten. Hoe vind je hier een goede tussenweg in?

“Je hebt alleen concurrenten als je hetzelfde doet als de anderen.”

Praktisch

Deze masterclass wordt gegeven op de volgende donderdagen:

  • 21 oktober
  • 25 November

De sessie duurt van 10 tot 14 uur, voor een lekkere lunch wordt uiteraard gezorgd. Jouw investering voor deze nuttige masterclass is € 197,= excl. Btw en is inclusief een handig werkboek en diverse templates voor juridische documenten.

Ja, ik wil deelnemen aan deze masterclass, schrijf mij in!

Bedankt voor uw inschrijving! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Helaas is het versturen van uw inschrijving mislukt. We vragen u vriendelijk ons per mail te contacten.